Saturday, June 2, 2018

Kotitalousapua? Nurmikonleikkaus / pensasaitojen leikkaukset / pihapuiden leikkaukset olennainen osa tarjotaamme Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Lempäälä, Kangasala, etc talousalueella


Kotitalousapua? Nurmikonleikkaus / pensasaitojen leikkaukset / pihapuiden leikkaukset olennainen osa tarjotaamme Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Lempäälä, Kangasala, etc  talousalueella


Ruohonleikkaustiedustelut / tilaukset 
E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
puhelin: 044-3380291




Nurmikonleikkuu on eräs kiinteistöhuoltoomme kuuluvista tehtävistä erityisesti toukokesäkuulla, muiden piha-alueiden kunnossapitoon liittyvien tilaustöiden ohella.

Nurmikonleikkaus tehdään kiireisimpään aikaan riippuen keleistä joko kerran viikossa tai harvemmin.

Nurmikko kasvaa nopeaa tahtia jo alkukesästä, jolloin se leikataan ensimmäisen kerran monasti jo toukokuun puolestavälin, jotta leikkausjälki on hyvä. Keväällä ja alkukesällä nurmikon kasvu on nopeinta, jolloin se leikataan  noin 1-2 kertaa viikossa. Näin saamme sen pysymään ihanteellisessa pituudessa ja upean näköisenä.

Nurmikonleikkaus suunnitellaan aikatauluihimme sopivaksi, niin että asiakas on paikalla ensimmäisellä kerralla niin tulee nurmikkoalueen rajat selviksi mitä halutaan ja onko muutakin leikattavaa esim siimaleikkurilla, raivaussahalla jne.

Yleensä nurmikko / pihapuut, pensaikot leikataan siihen aikaan, kun asiakkaamme ovat töissä tai muissa puuhissa ensimmäisen näyttökerran jälkeen. Näin nurmikonleikkuusta mahdollisesta syntyvä melu ei häiritse arkipäivää / pienten lasten päivätorkkuja. Sovimme erikseen asiakkaidemme kanssa mm. nurmikon leikkaamista koskevat yksityiskohdat.


Pyydä tarjous leikkauspalveluistamme, laita tiedot sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com

Kiinteistöhuoltopalvelumme ovat asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, liikekiinteistöt ja omakotitaloasujat. Liity tyytyväisten pihapalveluidemme asiakkaiden joukkoon! Lähetä e-mail-viesti missä esim kuvia liitteenä, jossa kuvailet kiinteistöhuollon tarpeesi ja kiinteistön. Otamme yhteyttä sähköpostisi kautta, puhelinkirjaaminen on heikkoa.

---------------------

Kotitalouspalvelua itsellesi lähimmäisellesi huolettomasti käteismaksulla Tampere Ylöjärvi Nokia Pirkkala Lempäälä Kangasala etc Pirkanmaa

--------

----------
https://kotitalouspalvelua.blogspot.com
-------