Thursday, January 28, 2021

Kotitalouspalvelua itsellesi tai lähimmäisellesi huolettomasti käteismaksulla Tampereen ja Pirkanmaan taloausalueella vuodenaikojen mukaan lumitöistä rännien puhdistamiseen pihapuiden pensaiden leikkauksiin, kaatopaikkakuljetuksiinKotitalouspalvelua itsellesi tai lähimmäisellesi huolettomasti käteismaksulla Tampereen ja Pirkanmaan taloausalueella vuodenaikojen mukaan lumitöistä rännien puhdistamiseen pihapuiden pensaiden leikkauksiin, kaatopaikkakuljetuksiin

Ensijassa yhteys sähköpostilla
E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin whatsup signal: 044-3380291 

Tutustu esim toki muitakin on mistä voit katsella piha- ja puutarhatyöt Tampere "Kotitalouspalvelut"-haulla: http://www.youtube.com/user/Kotitalouspalveluita Kotitalouspalvelua Tampereen talousalueella talvisin ja kesäisin. Tervetuloa asiakkaaksemme käteisellä edetään ensisijassa.
Muutama tilausasaikas mahtuu toki niinkin että makselee tilille etukäteen ja käydään sitten hoitamassa. 
Suositaan käteistä. Pankkitilille maksaminen on aina hankalampaa saantojen tarkistuksen osalta toisin kuin yksityisasiakkailla. Pankit ovat poskettomasti nostaneet palvelumaksujaan ja käteisestä otettavaa ns kuorintamaksuaan. 

Monelle käteismaksuja vastaanottavalle y-tunnuksella asioivien pankkien toimenpidepalkkiot ovat melkoinen rasite. Siksi kun asiakas palvelee vastavuoroisesti käteisellä kohteessa on se selkeintä helpointa, sekä siitä jää enempi kouraan, ilman parasiittibyrokraattien verenimentää.

Kotitalousvähennysoikeus töistäni siltä osin kuin se on vero.fi mukaan mahdollista. Esim: Kaatiskuljetuksista ei tipu vähennyksiä.
---------------------------------

-------------

1 comment:

 1. Muistakaa hyödyntää #kotitalousvähennys Tampere Pirkanmaa tilauksissanne:
  Kun tilaatte lumenluontipalvelujani, niin muistakaa että kevään tullen samoin pihojen ylimääräinen puusto, pensaat ja toukokuun tullessa nurmikotkin kaipaavat leikkauksia.

  30.1.2021 tulee lisää lunta, tehkää varauksenne ajoissa https://Lumityot.blogspot.com
  Sähköpostilla talonmiespalvelu@gmail.com ja varatkaa käteistä 50-100€ riippuen pihanne koosta ja ajasta
  Kotitalosvähennysoikeus kotitalouksilla

  ReplyDelete